A MONTOLIT gyár

A Brevetti Montolit Spa egyike a világ legjelentősebb cégeknek a kő, kerámia és a kapcsolódó anyagok vágására szolgáló villamos és kézi gépek különböző fajtáinak tervezésében, gyártásában és értékesítésében.

A főbb termékcsaládok:

• Csempevágók (kéziszerszámok)
• Térkő roppantók
• Gyémántszerszámok (vágó- és fúrószerszámok)
• Elektromos csempevágók


A vállalat termékeit részben vagy egészben nemzetközi szabadalmak és szellemi tulajdonjogok védik, kereskedelmi partnereink üzleti tevékenységét védve.

Kis történelem:

montolitBrevetti Montolit Varese külvárosának hátsó műhelyében alakult, Vincenzo Montoli vezetésével.

Az eredeti projektben részt vevő technikai és termelési munkatársak elkötelezettségének köszönhetően az évek során a Brevetti Montolit SpA egyre funkcionálisabb és magasabb színvonalú termékeket tudott kínálni.

A cég folyamatosan figyelte az építőanyagok folyamatos fejlesztését, hogy gépei megfeleljenek minden típusú kő és egyéb burkolóanyagok vágására.


A Brevetti Montolit SpA kitűnő kivitelezésének, robusztusságának, minőségének és hosszú élettartamának köszönhetően számos nemzetközi díjat nyert, többek között a  "Mercurio d'oro" európai díjat.

Brevetti Montolit gyár ma:

110: A csoportban dolgozó szakemberek száma
500: A katalógusunkban szereplő termékek
40 Aktív szabadalmak
300: regisztrált világszabadalom
120 :ország, ahol Montolit jelen van
3400:  forgalmazó világszerte


 Misszió

A Brevetti Montolit S.p.A filozófiáját vagy vállalati misszióját kétféleképpen lehet összefoglalni: "Mission Impossible".
A versenyképes és innovatív termékek piacának megteremtésével a vállalat a kutatási és fejlesztési csapata csúcstechnológiájával, partneri kapcsolatai az építőanyag-gyártókkal, a jövő termékeinek előállításával foglalkozik , jelenleg.

Valójában a vállalat arra törekedett, hogy a fejlődő tendenciákat megelőzve tervezzen és fejlesszen tovább olyan gépek feldolgozását, amelyek még nem kerültek forgalomba. A paradoxonnak tűnik, valójában a 60 éves siker és hírnév titka egy olyan kis-és középvállalkozás számára, amely megmutatta, hogy képes az ipari óriásokat saját játékukra vinni, és olyan berendezéseket gyártani, amelyek kiemelkednek a zseniális Design, robusztusság, minőség és hosszú élettartam.


Piac

A Társaság nemzetközileg működik, mivel Olaszország mindig a világ vezető gyártói és kerámiatermelői közé tartozik, mind mennyiségileg, mind minőségi szempontból. A Montolit az összes forgalom 60% -át exportálja.
A Brevetti Montolit S.p.A legfontosabb prioritásai a termékbiztonság és az értékesítés utáni támogatás. A kereskedelmi oldalon az utóbbiakat közvetlen ügynökök, importőrök és forgalmazók biztosítják világszerte; És a technikai fronton egy erre a célra szolgáló, szakképzett személyzet magasan képzett személyzetével.

A Társaság célpiacát fel lehet osztani közvetlen ügyfeleknek és közvetett vagy végső fogyasztóknak. Az előbbi az építőanyagok és berendezések kereskedőiből áll, amelyek kiskereskedők, nagykereskedők és nagykereskedelmi forgalmazók részei. Az utóbbi áll építőipari vállalkozások, szerelők, kézművesek, valamint művészek és rajongók. A fentiek olyan megkülönböztető és jól tájékozott ügyfeleket képviselnek, amelyek kézzelfogható kapcsolatot kívánnak elérni az egyes termékek technikai innovációival.

A vásárok és a nyitott napok lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljenek a késztermékkel, és hogy megtekinthessék maguknak a különféle berendezésekre vonatkozó frissítéseket.


Kutatás és Fejlesztés

montolit gyárA burkolatok új, keményebb anyagainak megérkezése arra késztette a műszaki kutatási és fejlesztési osztályt, hogy új és különböző vágási és fúrórendszereket dolgozzon ki és fejlesszen ki.

Lépésről lépésre a Társaság eljutott az evolúció legfrissebb szakaszába, melynek során először tervezik és gyártják a különböző gépsorokat, amelyek mindazonáltal továbbra is jellemzik ezt a fémjelzést, amely képes a legkülönbözőbb anyagok feldolgozására, és teljesen vagy teljesen lefedve. Részben a nemzetközi szabadalmak és a szellemi tulajdonjogok, mint minden olyan termék, amely a Brevetti Montolit SpA termelési és kereskedelmi vonalát alkotja

Annak érdekében, hogy garantálja a minőséget, amely mindig megkülönböztette termékeit, a Társaság egyidejűleg létrehozott elkülönített részleget a gépekkel szállított szerszámok tervezéséhez és gyártásához. Mintegy húsz évvel ezelőtt, a Brevetti Montolit S.p.A a gyémántszerszámok versenypiacára költözött, egy olyan benchmark gyár létrehozásával, amely a magas termelékenységet és a páratlan minőségi színvonalat ötvözi.