Masterpiuma

Montolit piacvezető csempevágó szerszám
"Folyamatos fejlesztés alatt"

Térkőtörők

Montolit térkő és járdalap roppantók
"Szabadalommal védve"

Gyémántszerszámok

Montolit gyémánt koronafúrók,

vágótárcsák, egyéb burkolási segédeszközök

Minimontolit Evo 2 - a félprofi

minimontolit csempevágó

Kis méretű csempe vágó, különösen a DIY használók számára, és kisebb bonyolult munkák, standard csempékkel.
Ez a gépcsoport lehetővé teszi különböző vastagságú (0-20 mm) és különböző szögű (0-60 °) szögek vágását bármilyen beállítás nélkül.

Hasznosítás:
Rendkívül egyszerűen használható: a behatolás után a kar automatikusan visszatér az ideális pozícióba a későbbi hasításhoz.

Jellemzők:
Könnyen cserélhető, nagy átmérőjű, volfrámkarbid kerék, speciális dupla csiszolással (exkluzív MONTOLIT funkció) megkönnyíti a burkolat behatolását, függetlenül annak tulajdonságaitól. A speciális alumínium ötvözetből készült öntött ház speciális védőrekeszrel rendelkezik egy pótkerékkel, amelyhez targonca áll rendelkezésre, így biztosítva azt, hogy a kezelő mindig rendelkezzen azzal a lehetőséggel, hogy bárminemű problémát nélkülözze bármilyen típusú munkát. A vágószerszám érintkezési pontján alkalmazott speciális, ütésálló, nem karcmentes anyag megakadályozza a finom és / vagy világos színű csempefelületek karcolódásának vagy homályosodásának megakadályozását, valamint speciális edényt a keményített acélban, nagyfokú Keménységének köszönhetően a gép robusztus és megbízható marad, még akkor is, ha rendkívül nehéz feladatokat végez. A csempe egy speciális, rugalmas, horganyzott acéllemez szerkezetre támaszkodik, amelynek nyílásánál a törésponton keresztül minden törmelék kilép. A speciális csúszásmentes lábak biztosítják a gép számára a szükséges stabilitást a vágási műveletek során.


Minipiuma - az "átmenet"

minipiumaA kézi csigahajtású Minipiuma kisméretű, félig professzionális eszköz kis porcelán csempék vágásához. Segítségével speciális művészeti eszközzel. 58 (külön megvásárolható), Minipiuma lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen vágja üvegmozaik, porcelán gres, kerámia és kis üvegcsempék.
Ez a vágó mind a professzionális, mind a barkácsolók számára ajánlott. Különösen alkalmas porcelán csempe és mozaik beépítésére szűk helyen, ahol általában csempék vannak, például konyhák és fürdőszobák.
A nyomógörgővel ellátott szögmérő négyzet lehetővé teszi a szalag számára, hogy átlós vágásokat vagy ismételt vágásokat ugyanolyan mértékben hozzon létre anélkül, hogy további eszközöket kellene használni.
montolit minipiumaA Montolit szerszámok teljes vonalához hasonlóan a Minipiuma csigaház-vágó is teljesen Olaszországban készült, kiváló minőségű anyagokkal és gyártási folyamatokkal, a környezet teljes tiszteletben tartása mellett.
A szállítás és tárolás megkönnyítése érdekében a Minipiuma nyomócsempét külön kemény műanyag csomagolással értékesítik, amely - a csempefűrész víz és ütések elleni védelme mellett - más kis szerszámokat is szállít, például gyémánt fúrók, gyémánt lapátok vagy Csempe csalók ..


Masterpiuma Evolution 3

masterpiuma 52p3A többfunkciós, a teljesítmény és a precíziós technológia az innovatív kerámia vágó főbb jellemzői.

100% Made in Italy.

A Masterpiuma a legkönnyebb a professzionális cserépvágók körében.

A professzionális kézi csempevágó szerszámcsalád mindenféle csempe kivágására alkalmas, vastagsága 0-22 mm, gyorsan és pontosan.
A nagy körmérő négyzetnek köszönhetően az átlós vágás is biztonságos és egyszerű.

Főbb jellemzők:

Könnyen vágható mindenféle kerámia, porcelán és üveglap, beleértve az üveg mozaikot. Pontos és rendkívül erõs ergonómikus tolókar. A csempevágó piacon a leghatékonyabb kar.
    
Az önbeálló szabadalmaztatott pontozási rendszer megkönnyíti és folyamatosan felgyorsítja a vágási és hasadási folyamatot minden különböző vastagságon és anyagon, akár porcelánon, kerámián vagy üvegen keresztül.
    
A szabadalmaztatott összecsukható kialakításnak köszönhetően a felállítás, szállítás és tárolás gyors és egyszerű. Ezt a professzionális szerszámot nem kell szétszerelni.

Jellemzők:
A Masterpiuma Tile Cutter struktúrája öntött alumínium és nikkelezett acél, a maximális szilárdság és időjárásállóság érdekében. Különleges, nem karcolásmentes műanyagból készült vágóeszköz. Titán kerék alapfelszereltségként (porcelán lapkákhoz speciálisan). A fogó négyszögletes és kiterjedése közel van anélkül, hogy túlnyúlna a vágó profilján. Meghajtott táblák a biztonságos csempeeloszláshoz és a bővíthető támasztórúdhoz a nagy formátumú csempékhez (csak a 63P3, a 75P3, a 93P3, 125P3 és a 155P3 modelleknél).

Csempevágó használata:
Az ergonómikus fogantyú segítségével a bemetszést lenyomási ütem segítségével végezzük, amely minden anyagnál rendkívül hatékony. A szögmérő négyzeten két mérési mérleg van.
Az elsõ, lejtõs rész a csempe szélére utal, és megfelelõ mérést biztosít minden dőlésszögnek.
A második skála, a négyzet tetején, a mérést a csempe sarkától a vágási vonalig 45 ° -os vágásokig biztosítja, és különösen hasznos a csempékhez.

A fogantyú számos különlegességet kínál:

    
A rés kettős rendszere, amely mind a szokásos vágásoknál előfordul (anélkül, hogy szükség lenne a fogantyú visszahúzására az etetési lépés után), hogy a vágás lapjának vagy mozaikjának sarkaira vág, automatikusan egy egyszerű mozgással helyezkedik el.
    
A volfrámkarbid (titán bevonatú) kerekes gravírozás integrált kenőanyaga, melyet az üzemeltető a könnyű nyomással közvetlenül a csemperavágó adagolóján keresztül üzemeltethet.
    
Az R.A.S. (Roller Adjuster System), súrlódásgátló és kopásgátló anyagból készült henger, amely mindig érintkezik a bárral / keresztvel, ami semmissé teszi az oldalirányú mozgást, garantálja a szerszámtartó tökéletes lecsúszását, majd a szuper pontos metszeteket.


Masterpiuma EVO 2  - "húzókarral"

masterpiuma evo2 húzókarralFő javaslat:
Ez a szupervírozó gépkínálat képes gyorsan és pontosan levágni minden típusú csempe, vastagsága 0-20 mm. A nagy körmérő négyzetnek köszönhetően az átlós vágás biztonságos és egyszerű.

Hasznosítás:
Az ergonómikus fogantyú segítségével a bemetszést húzással végezzük. A szögmérő négyzeten két mérési skálát találunk: az első, lejtős részen a csempe szélére utal, és a megfelelő dőlésszögű mérést biztosítja. A második skála, a négyzet tetején, a méretet a csempe sarkától a vágási vonalig 45 ° -ra vágja, és különösen hasznos a csempékhez.

Jellemzők:
Alumínium és nikkelezett acél szerkezete a maximális szilárdság és az időjárás-ellenállás érdekében; Lábak speciális, nem karcolásmentes műanyagból készültek. Titán kerék alapfelszereltségként (porcelán lapkákhoz speciálisan); A szögmérő négyzetének és a meghosszabbításnak a gép profilja felett történő kinyúlása nélkül. Meghajlott asztalok a biztonságos cserép-hasításhoz és a bővíthető támasztórúdhoz a nagy formátumú csempékhez (csak a 63T2, a 75T2 és a 93T2 modelleknél).


Mastermontolit - a "mindentvágó"

mastermontolitProfesszionális kézi csempe vágó tökéletes vastag, durva burkolólapok kemény zománccal történő felosztásához. Maximális vastagság 2,5 cm, maximális vágási hossz 92 cm
A piacon jelenleg megtalálható összes csempe, akár mázas, kerámia, porcelán, egyszálas, terrakotta vagy hasonló. Ideális extra vastag vagy rendkívül kemény csempékhez.

Hasznosítás:
A csempe jól rögzített a rugós asztalra a jellegzetes, karos működtetésű rögzítő rendszerrel, excentrikus módon, így a kivágás szükség esetén megismételhető, amint ez néha kivételes esetekben is, rendkívüli vastagságú mázas anyaggal történő munka során. Ugyanazt az excentrikus karot használják a csempék tökéletes megfeleltetésére a bemetszéssel. A keretbe illesztett edzett acél pengéknek köszönhetően a hasítás mindig biztonságos és pontos.

Jellemzők:
A gép fel van szerelve egy eszközzel, amely a csempe vastagságának megfelelően beállítható. Préselt alumínium szerkezet, hatpontra osztott nyomás és szögmérő kettős számozással (45 ° -os vágás esetén). Titán kerék alapfelszereltségként (speciális porcelántábla és extra kemény anyagok esetén). Forgatható csempe tábla.

 


montolit webshopWebáruházunk - vásárlás - katt a képre!